Nasreddin Hoca Gönen'de

Nasreddin Hoca Gönen

BAŞAK Mutfak Şenliği kapsamında Gönen'de etkinlikler gerçekleştiren Nasreddin Hoca, Gönen Gıda Market önünde vatandaşlara neşeli dakikalar yaşattı.





Nasreddin Hoca ile BAŞAK Mutfak Şenliği kapsamında Gönen'de etkinlikler gerçekleştiren Nasreddin Hoca, Gönen Gıda Market önünde vatandaşlara neşeli dakikalar yaşattı.

İrfan, Burhan Nevşehir'in sahibi olduğu Gönen Gıda Market önünde etkinlikler yapan Nasreddin Hoca, izleyenlere çeşitli fıkralar anlattı, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Nasreddin Hoca'yı günümüzde en iyi şekilde tanıtmak ve yaşatmak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe çocuklar ve büyükler ilgi gösterdiler. Gönen Gıda Markette gerçekleştirilen gösterilerde çeşitli eğlenceler ve yarışmalar ile beraber izleyiciler yaptıkları BAŞAK markalı ürünlerden hediyeler de kazandılar. Nasreddin Hoca tiplemesiyle Konya/Akşehir den organizasyona katılan Hüseyin Özdemir; topluma Nasreddin Hocanın misyonunu ve yaşantısını aksettirmek adına yaptığımız çalışmalar, halkımız tarafından gördüğü ilgiden memnunum, dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false